ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (3 μ.μ.)

«ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται, παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις του Μεγάρου Μαξίμου και των αρμόδιων υπουργών. Μετά και από τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι, είναι ξεκάθαρο ότι οι δανειστές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το σύνολο των μνημονιακών πολιτικών κομμάτων, ετοιμάζονται να προωθήσουν μέτρα και ρυθμίσεις για την υφαρπαγή των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών. Στο πλαίσιο αυτό, προετοιμάζεται σιωπηρώς η διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ενώ, παράλληλα, μεθοδεύονται μέτρα για την ποινικοποίηση των λαϊκών αντιδράσεων.

Όμως, τα σχέδια της κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση των εξοντωτικών απαιτήσεων σε βάρος του λαού, τις οποίες θέτουν οι δανειστές – «οικονομικοί δολοφόνοι» στο πλαίσιο και της τρέχουσας «διαπραγμάτευσης», δεν θα περάσουν. Δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιηθούν και να εφαρμοστούν!

Οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν ξανά στο «κενό». Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Κανένα σπίτι, καμιά λαϊκή περιουσία δεν θα περάσει στα χέρια τραπεζιτών και σε funds – «κοράκια».

Οι λαϊκοί αγώνες θα φέρουν τη νίκη.

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

7/2/2017