ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3 μ.μ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΛΑΪΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ

Ακόμη και κατά την εορταστική περίοδο, ούτε τα φώτα των στολισμών μας «θαμπώνουν», ούτε φυσικά τα -προεκλογικού χαρακτήρα- «πυροτεχνήματα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στο περιθώριο των νέων εξαγγελιών – «τυράκι στη φάκα» του Αλ. Τσίπρα, οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται -παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις της κυβέρνησης- με στόχο το «ξεπούλημα» των λαϊκών κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών.

Οι προσπάθειες τους θα πέσουν στο «κενό». Τους τελευταίους μήνες πριν ολοκληρωθεί το 2016, οι λαϊκές κινητοποιήσεις απέτρεψαν πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών καταστημάτων από τράπεζες και funds. Ετσι και αυτή την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, οι λαϊκές αντιδράσεις θα σταματήσουν ξανά τους πλειστηριασμούς.

Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με άλλες οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες και αυτή την Τετάρτη, στις 3 μ.μ., θα δώσουν δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Νέο αγωνιστικό ραντεβού σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας και αυτή την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ.

Ο αγώνας θα φέρει τη νίκη.

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

20/12/2016