ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Η ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ – ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο Παν. Λαφαζάνης επικεφαλής πολυπληθούς αντιπροσωπείας της ΛΑ.Ε έδωσε το παρόν στη σημερινή (15/12) συγκέντρωση και πορεία των συνταξιούχων και έκανε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την παρακάτω δήλωση:

«Η σημερινή συγκέντρωση και πορεία των συνταξιούχων υπήρξε πρωτοφανής και μεγαλειώδης και έδωσε μια αγωνιστική απάντηση των απόμαχων της δουλειάς στην τακτική εμπαιγμού τους από τον Τσίπρα.

Η δημαγωγία Τσίπρα με το μέρισμα – κοροϊδία στους συνταξιούχους έχει πέσει στο κενό.

Στο κενό πέφτουν και τα πολιτικά παιχνίδια εντός και εκτός της χώρας που παίζει ο Τσίπρας με άλλοθι το μέρισμα – κοροϊδία στους συνταξιούχους.

Τα τερτίπια του Τσίπρα με το μέρισμα στους συνταξιούχους δεν μπορούν να χρησιμεύσουν ως άλλοθι που θα καλύψει την πλήρη υποταγή του στη γερμανική ΕΕ.

Κανένα μέρισμα – φιλοδώρημα δεν μπορεί να εξωραΐσει το νέο επαχθέστατο τέταρτο μνημόνιο, που ήδη ο Τσίπρας έχει συνομολογήσει.

Ο Τσίπρας δεν φοβίζει κανέναν με τις εκλογές. Τις εκλογές δεν τις φοβόμαστε. Τις επιδιώκουμε. Εκείνος που σίγουρα τρέμει την εκλογική αναμέτρηση και θέλει να την αποφύγει «όπως ο διάολος το λιβάνι», είναι ο ίδιος ο Τσίπρας, γιατί θα συντριβεί από τη λαϊκή ετυμηγορία.

Σήμερα όσο ποτέ είναι απαραίτητο ένα μεγάλο πολιτικό και εκλογικό μέτωπο όλων των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων, το οποίο με τη σύστασή του είναι βέβαιο ότι θα γίνει η αρχή του τέλους της μνημονιακής υποδούλωσης της χώρας».

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε

Αθήνα, 15/12/2016