Δελτίο Τύπου

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/10, ΣΤΙΣ 3 μ.μ., ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

Παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς της κυβέρνησης, η αρπαγή της λαϊκής περιουσίας συνεχίζεται και μάλιστα με διαρκώς αυξανόμενη ένταση, με πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών ακινήτων φτωχών νοικοκυριών, κατεστραμμένων από την κρίση και τις μνημονιακές πολιτικές μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτών, που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο και τις τράπεζες. Το μόνο που μπορεί να σταματήσει αυτή τη βαρβαρότητα είναι η λαϊκή αντίδραση και η μαζική αγωνιστική κινητοποίηση.

 

Μπροστά στο «τσουνάμι» των πλειστηριασμών σε βάρος των οικονομικά αδύναμων πολιτών, η Λαϊκή Ενότητα καλεί τους πολίτες και πρώτα απ’ όλα τους νέους, με τη δυναμική τους παρέμβαση στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, κάθε Τετάρτη, να μην επιτρέψουν να «βγει στο σφυρί» καμία λαϊκή κατοικία.

 

Καλούμε τα εργατικά συνδικάτα και τα κοινωνικά κινήματα, τις οργανώσεις και τις συλλογικότητες της Αριστεράς, να ανταποκριθούν στην ανάγκη άμεσης συγκρότησης ενός μαζικού κινήματος για την αποτροπή της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας, ως ένα πρώτο βήμα για την ανατροπή των μνημονίων και των δυνάμεων που το υπηρετούν.

 

Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού την Τετάρτη 12/10/2016 και ώρα 3.00 μ.μ.:

* στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως 14, πίσω από το Εφετείο)

* στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και

* στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας

 

ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ή ΜΙΚΡΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/10, ΣΤΙΣ 3 μ.μ., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ

 

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

11/10/2016