ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΟΛΟΙ.ΕΣ  

Την ΤΡΙΤΗ 6μ.μ

 Στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

(Αμαλίας και Όθωνος)

Στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, ΤΗΣ ΕΥΑΘ,

ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΤΗΣ ΕΛΒΟ, ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

 

 

 

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει και πρωτοστατεί στο αγώνα ενάντια στο πολυνομοσχέδιο έκτρωμα που πάει να ψηφισθεί σήμερα πραξικοπηματικά στη Βουλή από την νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα και τη στήριξη άλλων μνημονιακών δυνάμεων.

 

Το νομοσχέδιο αυτό μεταφέρει για διαχείριση και ξεπούλημα στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, την ΕΛΒΟ, τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, πράγμα που αποτελεί το μεγαλύτερο, ίσως, πολιτικό έγκλημα στη νεότερη ιστορία της χώρας.

 

Η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗ, η ΕΥΑΘ, το Αττικό Μετρό, η ΕΛΒΟ, οι Κτιριακές Υποδομές φεύγουν από το Δημόσιο, περνάνε σε ξένα κυρίως χέρια και έρχονται η ULEN, η POWER και οι νέοι Ανδρεάδηδες. Η Ελλάδα επιστρέφει στις χειρότερες μέρες υποτέλειας και νεοαποικιοποίησης. Όλοι στους δρόμους, σε ένα γενικό λαϊκό ξεσηκωμό, για να ματαιώσουμε το ξεπούλημα και να βάλουμε τη χώρα σε μια νέα ανεξάρτητη, δημοκρατική αντιμνημονιακή πορεία κυριαρχίας, δικαιοσύνης, ανασυγκρότησης και διεξόδου.

Η ΛΑ.Ε. καλεί τους πολίτες να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του «ξεπουλήματος» του νερού, της ηλεκτρικής ενέργειας και ανεκτίμητης αξίας ΔΕΚΟ, στο Σύνταγμα, στις 6 μ.μ., την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

 

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

27/9/2016