ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πολιτική συγκέντρωση και περιοδεία Δημήτρη Στρατούλη στις Σέρρες

Τη Δευτέρα, 12/9/2016, και την Τρίτη, 13/9/2016, η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, στα πλαίσια της πολιτικής καμπάνιας, που ξεκινά για την παρουσίαση της εναλλακτικής πολιτικής πρότασής της, θα πραγματοποιήσει με την ευθύνη του συντονιστικού της στο νομό Σερρών διήμερο εκδηλώσεων και περιοδειών στις Σέρρες, με τον Δημήτρη Στρατούλη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.

Το πρόγραμμα είναι το εξής:

Δευτέρα 12/9

  • 30 Συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Σερρών, με τη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, καθώς και με συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης και του Νομού.

 

  • 00 Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα του Ε.Κ, με ομιλητή τον Δ. Στρατούλη και θέμα: “Το ζοφερό παρόν και μέλλον της Ελλάδας και η πολιτική πρόταση της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, για την έξοδο από την κρίση”.

Τρίτη 13/9

  • 00 Επίσκεψη στον Δήμο Σερρών, συνάντηση με τους εργαζόμενους και συζήτηση μαζί τους για τις επερχόμενες εργασιακές και συνδικαλιστικές αλλαγές, που απαιτούν οι δανειστές από την ελληνική κυβέρνηση ως προαπαιτούμενα των μνημονιακών υποχρεώσεων που υπόγραψε.

 

  • 30 Περιοδεία στους πεζοδρόμους της πόλης, στη διαδρομή από τον Δήμο στην Αντιπεριφέρεια, για επαφές με εργαζόμενους και καταστηματάρχες.

 

  • 30 Επίσκεψη στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας, περιοδεία στους χώρους εργασίας και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη.

 

Το Γραφείο Τύπου

 8/09/2016