Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ή αλλιώς Τσίπρα-Καμμένου,

Κυβερνητικά στελέχη της οποίας «φιγουράρισαν» στο Καστελόριζο σε φωτογραφίες με τον Κασιδιάρη,

Υπουργός της οποίας καταγγέλθηκε από το ΑΚΕΛ για τη συμμετοχή του στο συνέδριο προς τιμήν του Γ. Γρίβα,

Δημόσιος φορέας της, όπως η ΔΕΘ, ο οποίος δίνει με μεγάλη ευκολία άδεια στο «Ίδρυμα» Α.Γ.Ι.Σ. για τη διενέργεια εκδήλωσης μαζί με Σέρβικο Ακροδεξιό κόμμα, παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου, στη ΔΕΘ, δηλαδή ακριβώς απέναντι από το κτίριο του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη,

Θα πρέπει να ζητήσει μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ από τον ελληνικό λαό, και κυρίως από το λαό της Θεσσαλονίκης, τόσο για την πολιτική που υλοποιεί, η οποία θρέφει φασιστικά, δολοφονικά κόμματα όπως η Χ.Α., όσο και για την «ελαφρότητα» με την οποία συναγελάζεται με τους εκπροσώπους της, προσφέροντάς τους ζωτικό πολιτικό χώρο, τόσο, που να τους επιτρέπει να καλούν και ομοϊδεάτες τους από άλλες χώρες, για να πραγματοποιήσουν κοινές εκδηλώσεις, και μάλιστα παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τη Διοίκηση της ΔΕΘ, και δηλώνει ότι οι φασίστες της Χ.Α. και οι ομοϊδεάτες τους δεν έχουν καμιά θέση στη χώρα μας, στην πόλη μας, και πουθενά αλλού.

Θέλει δε να ελπίζει, ότι οι ιερομόναχοι του Αγ. Όρους, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί τους, κατά την επίσκεψή τους στο Άγ. Όρος, δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του κλήρου.

Υ.Γ. Η αναδίπλωση και η δήλωση του Διευθ/ντος Συμβούλου της ΔΕΘ, μετά το σάλο που ξέσπασε, ότι δε γνώριζε ποιο είναι το ίδρυμα αυτό, δεν μας πείθει, όταν η λειτουργία του «ιδρύματος» Α.Γ.Ι.Σ. και η χρηματοδότησή του έχουν απασχολήσει τη Βουλή και το πανελλήνιο με πληθώρα δημοσιευμάτων από το 2014.

Το Γραφείο Τύπου