ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δηλώσεις Δημήτρη Στρατούλη και Στάθη Λεουτσάκου, μελών της Π.Γ της ΛΑΕ ενάντια στην έξωση από την EUROBANK λαϊκής οικογένειας από το σπίτι της στη Νίκαια

Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε, με επικεφαλής τον Δ. Στρατούλη και Στ. Λεουτσάκο, παραβρέθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στην κινητοποίηση, που διοργάνωσαν οι “κίνηση πολιτών Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη κόντρα στο ρεύμα” και ο “Συντονισμός κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια – Κορυδαλλό” στη Νίκαια έξω από το σπίτι της οικογένειας του Βασίλη Σκοπελίτη, που η EUROBANK που το απόκτησε μετά από πλειστηριασμό προωθεί την έξωσή του.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης οι Δημήτρης Στρατούλης και Στάθης Λεουτσάκος έκαναν της εξής δήλωση :

“Είμαστε εδώ σήμερα για να διαμηνύσουμε στην κυβέρνηση, σε όλο το μνημονιακό κατεστημένο, στους δανειστές, στις τράπεζες, στα “κοράκια” και στα κερδοσκοπικά funds ότι τα σχέδια τους για αρπαγή και λεηλασία των σπιτιών και της περιουσίας των λαϊκών νοικοκυριών και των κατεστραμμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν θα περάσουν και θα ακυρωθούν στην πράξη.

Είμαστε στο πλευρό της οικογένειας που οδηγείται σε έξωση από το σπίτι της που το έχασε σε πλειστηριασμό από την EUROBANK και θα στηρίξουμε με την ενεργή παρουσία μας τις κινητοποιήσεις και δράσεις του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, ώστε να μην πεταχτεί στο δρόμο.

Οι πλειστηριασμοί και οι εξώσεις λαϊκών νοικοκυριών από τα σπίτια τους θα γίνουν η ταφόπετρα των μνημονιακών πολιτικών, της κυβέρνησης που τα εφαρμόζει και όλων των μνημονιακών δυνάμεων που τις στηρίζουν”.

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ

12/09/2017