Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Unity – Αποσπάσματα ομιλιών Κωνσταντοπούλου, Αλαβάνου και Λαφαζάνη

0
761
Φεστιβάλ Unity
Φεστιβάλ Unity

Πραγματοποιήθηκε στις 7 και τις 8 Ιουλίου, με μεγάλη επιτυχία το πρώτο φεστιβάλ νεολαίας της ΛΑ.Ε., “Unity”. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η μαζικότητα, ο παλμός και η παρουσία όλων των ηλικιακών ομάδων σε αυτή την διοργάνωση.

Φεστιβάλ Unity

Οι πολιτικές συγκεντρώσεις την Παρασκευή 07/07 με τη συμμετοχή των Νίκου Χουντή, Γιάννη Αλμπάνη, Djordje Kuzmanovic, Jesus Romero, Filipe Teles, Constantin Braun, John Rees και Eric Toussaint, ανέλυσαν την ευρωπαϊκή πραγματικότητα και συμφώνησαν στην ανάγκη κοινής δράσης ενάντια στην λιτότητα και ενάντια στις πολιτικές που εκπορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την επόμενη ημέρα η κεντρική πολιτική συγκέντρωση με συμμετοχή των Αλέκου Αλάβανου, Ζωής Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτη Λαφαζάνη, για την ανάγκη συγκρότησης πολιτικού και κοινωνικού μετώπου, την παρακολούθησε μεγάλος αριθμός φίλων και συντρόφων της ΛΑ.Ε., όπως και τις συναυλίες που ακολούθησαν οι οποίες ενθουσίασαν όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα τους νέους.

Το πολιτικό και πολιτιστικό αυτό φεστιβάλ μας γέμισε αισιοδοξία και αποτελεί την αφετηρία για τις επόμενες εκδηλώσεις μας που θα είναι μαζικές με βάση την εναλλακτική μας πρόταση αλλά και τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας.

Η πολιτική γραμματεία της Λαϊκής Ενότητας, ευχαριστεί όλους τους συντρόφους και φίλους που συμμετείχαν στο φεστιβάλ αυτό και ιδιαίτερα τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που δούλεψαν με αυταπάρνηση για την επιτυχία αυτού του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ αυτό ήταν το πρώτο και αποφασίσθηκε από την Πολιτική Γραμματεία να θεσμοθετηθεί σε ετήσια βάση με ακόμη μεγαλύτερη μαζικότητα.

Αποσπάσματα ομιλιών Κωνσταντοπούλου, Αλαβάνου και Λαφαζάνη