Μήνυμα της ΛΑ.Ε. για την 58η επέτειο της κουβανικής επανάστασης στην πρεσβεία της Κούβας

0
626

Με αφορμή, σήμερα, την 58η επέτειο της κουβανικής επανάστασης, η Λαϊκή Ενότητα απέστειλε εγκάρδιο συντροφικό μήνυμα αλληλεγγύης στην Πρεσβεία της Κούβας.

 

Αθήνα, 2-1-2017

Αγαπητοί σύντροφοι, Αγαπητές συντρόφισσες,
Δεχθείτε εκ μέρους της ΛΑΕ εγκάρδιο, αδελφικό, συντροφικό μήνυμα αλληλεγγύης για την 58η επέτειο της κουβανικής επανάστασης.
Σήμερα, όσο ποτέ, οι ιδέες της εθνικής ανεξαρτησίας, του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα και της  απελευθέρωσης των λαών και χωρών από τον ζυγό του παγκόσμιου νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού παραμένουν επιτακτικές και αναγκαίες.

Η Κούβα αποτέλεσε και αποτελεί σημείο ιστορικής αναφοράς, δίνοντας το παράδειγμα πως μικρές χώρες και λαοί  με τόλμη και αποφασιστικότητα, διαθέτουν ανεξάντλητη δύναμη και μπορούν να κατορθώσουν το » αδύνατο».

Το παράδειγμα και τα ιδανικά του Φιντέλ , του Τσε, του Καμίλο, και των εκατομμυρίων γυναικών και αντρών της ηρωικής Κούβας θα συνεχίζουν να εμπνέουν τους λαούς και να τροφοδοτούν  τα οράματα της νεολαίας ανά τον κόσμο.

Στη μικρή και αδάμαστη Ελλάδα,  στο πέρασμα της ιστορίας , αναδείχτηκαν παρόμοιες αξίες και από τον ελληνικό λαό. Η ΛΑΕ, μαζί με τις ανατρεπτικές, προοδευτικές, αριστερές, αντιιμπεριαλιστικές και αντιμνημονιακές δυνάμεις, θα πορευτεί   στον δρόμο του αγώνα και της ελπίδας μαζί σας.

Με εγκαρδιότητα χαιρετίζουμε την  58η επέτειο της Κουβανικής Επανάστασης.

Λαϊκή Ενότητα