ΛΑΕ Θεσσαλονίκης: Όλες και όλοι την Πέμπτη 2/3, στις 6 μ.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου

0
449

Δελτίο Τύπου

ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ,

ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Όλοι την Πέμπτη 2/3, στις 6 μ.μ. στο άγ. Βενιζέλου

Ένα νέο μνημόνιο είναι «στα σκαριά», με εξαιρετικά επώδυνες, για μια ακόμη φορά, ρυθμίσεις για τα χαμηλά λαϊκά στρώματα.

Η διαπραγμάτευση-παρωδία στα πολυτελή δωμάτια του Χίλτον, συνεχίζεται επί μήνες, όμως το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο, και είναι κομμένο και ραμμένο στις επιθυμίες των Ε.Ε., ΔΝΤ, ΕΚΤ, ESM. Άλλα 3,6 δις ευρώ θα χάσουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, μόνον από τις περικοπές των συντάξεων και του αφορολόγητου, νέες απολύσεις με αύξηση των ομαδικών θα ξαναζήσουν οι εργαζόμενοι, περαιτέρω διάλυση του δημόσιου τομέα ενέργειας και ολοκληρωτικό ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας…. και πάει λέγοντας.

Η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης, δηλώνει για μια ακόμη φορά πως θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να ανατραπεί το μνημονιακό πολιτικό-οικονομικό μπλοκ.

Καλεί όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που έχουν υποστεί τη λεηλασία των εισοδημάτων, της ασφαλιστικής κάλυψης, των κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων, σε μαζική και δυναμική στήριξη και συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, σήμερα Πέμπτη, στις 6 μ.μ. στο άγ. Βενιζέλου.

Αυτές οι πολιτικές δεν τροποποιούνται

Αυτές οι πολιτικές ανατρέπονται

Γραφείο Τύπου

Θεσσαλονίκη 2/3/2017