ΛΑΕ Α’ Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση για την κρίση του νεοφιλελευθερισμού (22/3)

0
231

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

Στα πλαίσια της διαρκούς πολιτικής καμπάνιας που ξεκίνησε εδώ και μήνες η Λαϊκή Ενότητα για:

  • Την προώθηση της εναλλακτικής πολιτικής πρότασής της.
  • Τη συγκρότηση στη βάση αυτής της πρότασης του αναγκαίου πολιτικού, κινηματικού και εκλογικού μετώπου αριστερών, αντιμνημονιακών, δημοκρατικών και πατριωτικών δυνάμεων.
  • Τη στήριξη και ανάπτυξη των αγώνων της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας,

Η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης οργανώνει την καμπάνια της για την προώθηση της πρότασής μας για έξοδο από το ευρώ και το εθνικό νόμισμα,με στόχο όχι μόνο να απαντήσει στην τρομοκρατία του κυρίαρχου συστήματος σε σχέση με το εθνικό νόμισμα, αλλά και να προβάλλει το σύνολο της εναλλακτικής μας πρότασης και ιδιαίτερα τους όρους και τα βήματα εξόδου από την ευρωζώνη, για να συζητηθούν και να γίνουν πλατιά γνωστά στο λαό, διαλύοντας παράλληλα τις όποιες γνήσιες και αυθεντικές λαϊκές φοβίες.

Ο προγραμματισμός της οργάνωσης Λαϊκής Ενότητας Α΄ Θεσσαλονίκης:

Την Τρίτη 21 Μάρτη μεγάλη εξόρμηση στο κέντρο της πόλης, που θα ξεκινήσει από τα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας, στις 6.00΄μ.μ., γιαμοίρασμα του σχετικού φυλλαδίου της Λαϊκής Ενότητας.

Την Τετάρτη 22 Μάρτη, κεντρική εκδήλωση, στις 6.30΄μ.μ. στο ΕΚΘ, με θέμα:

«Η κρίση του νεοφιλελευθερισμού – Ε.Ε. – ΗΠΑ – Μ. Ανατολή» και ομιλητές τους:

Ζάννα Ζήση, μέλος Π.Σ. της ΛΑΕ, πρ. βουλευτή

Τζήμα Θέμη, μέλος Π.Σ. της ΛΑΕ, διδάκτορα Διεθνούς Δικαίου.

Εξορμήσεις σε όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης με ευθύνη των τοπικών Πολιτικών Επιτροπών, καθώς και σε εργασιακούς χώρους με βάση προγραμματισμό που έχει καταρτήσει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής Α΄Θεσσαλονίκης. Ανάρτηση σχετικών πανό σε σημεία της πόλης.

Εκδήλωση για την εναλλακτική μας πρόταση και την έξοδο από την ευρωζώνη τέλη Απρίλη – αρχές Μάη, με κεντρικούς ομιλητές πολιτικά στελέχη και οικονομολόγους, που θα δημοσιοποιηθεί έγκαιρα.

Το Γραφείο Τύπου

Θεσσαλονίκη 17/3/2017

afisa_2017