Η δεύτερη μέρα εργασιών της ιδρυτικής συνδιάσκεψης της ΛΑΕ

0
1468

Με μεγάλη επιτυχία, συνεχίστηκαν  για   δεύτερη μέρα  οι εργασίες  της  ιδρυτικής  συνδιάσκεψης της Λαϊκής  Ενότητας στο Σ.Ε.Φ


Μεχρι και το  Σάββατο το βράδυ, πάνω από 130 αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα, τοποθετήθηκαν από βήματος, στην ολομέλεια της συνδιάσκεψης .
Παράλληλα, το Σαββάτο, και για ένα μεστό και πολύ ενδιαφέρον δίωρο, ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας,Νίκος Χουντής , ενημέρωσε τους αντιπροσώπους,  για την μέχρι σήμερα παρουσία της ΛΑΕ στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, αλλά και για τα τρέχοντα ,πολύ ενδιαφέροντα ευρωπαϊκά θέματα .
Ταυτόχρονα, οι θεματικές  επιτροπές των  αγροτών  και  των εκπαιδευτικών  συζήτησαν  για  τα  άμεσα  προβλήματα των κλάδων τους  και έθεσαν τους στόχους  τους  έθεσαν τους
στόχους  τους  για  το άμεσο  μέλλον.
Οι εργασίες της δεύτερης μέρας έκλεισαν με την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την εκλογή του νέου πολιτικού συμβουλίου της ΛΑΕ .
Οι εργασίες της συνδιάσκεψης ,συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα ,με την ψήφιση του κειμένου των προγραμματικών θέσεων και του κανονισμού λειτουργίας της Λαϊκής Ενότητας, αλλά και με την εκλογή των  πολιτικών οργάνων,διαδικασία που θα ξεκινήσει στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής .

31 30 1(2) 17(1) 22 21 20 23 12(1) 10(1) 26 5(1) 27 18 13(1) 3(1) 2(2)