Δήλωση Τ. Κανταρά, Ν. Σακούτη με αφορμή τα εγκαίνια του ΣΜΑ Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης

0
423

Δήλωση των Τ. Κανταρά και Ν. Σακούτη, μελών του Δ.Σ της ΚΕΔΕ και εκπροσώπων του «Συντονισμού Αιρετών», με αφορμή τα εγκαίνια του Σ.Μ.Α Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης

Τώρα δικαιώνονται οι πάγιες θέσεις του κ. Φάμελλου και των εργολαβικών συμφερόντων!

«Τα εγκαίνια του ΣΜΑ Ευκαρπίας αποτελούν την δικαίωση των ¨αγώνων» του Σ. Φάμελλου και των εργολαβικών συμφερόντων, που εμπλέκονται στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων. Είναι το αποκορύφωμα της μνημονιακής μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2015. Του ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι τότε αντιδρούσε στο συγκεκριμένο φαραωνικό έργο, όπως και σε όλες τις άλλες φαραωνικές μονάδες σύμμεικτων απορριμμάτων, που σήμερα προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,από κοινού με τα μεγαλό-εργολαβικά συμφέροντα, με το μοντέλο των ΣΔΙΤ.

Απέναντι από τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολιτών που εξαπατήθηκαν για μια ακόμη φορά. Της ελληνικής κοινωνίας, που δεν μπορεί να παρακολουθήσει την ταχύτητα των μνημονιακών μεταλλάξεων. Της κοινωνίας που αντιδρά και απαιτεί δημόσια διαχείριση απορριμμάτων ,με διαλογή στην πηγή ,επαναχρησιμοποίηση υλικών, ανακύκλωση, κομποστοποίηση και όχι ιδιωτικά φαραωνικά έργα που εξασφαλίζουν σίγουρα κέρδη στους ιδιώτες σε βάρος των πολιτών ,καταστρέφοντας το περιβάλλον. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τους πολίτες για την δημόσια διαχείριση που έχει ανάγκη η κοινωνία και το περιβάλλον».